Metrovaunuun ilmestyi mistelinoksa – kiusallinen lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoon aamuruuhkaan eksyneet metromatkustajat ovat löytäneet yhdestä junan vaunuista erikoisen yllätyksen. Metrovaunun kattoon oli nimittäin kiinnitetty mistelinoksa joulun kunniaksi. Mistelinoksa ei saanut toivottua vastaanottoa ja se menestyi huonosti suukkojen suhteen.

Mistelinoksan alle joutuneet metromatkustajat olivat entistäkin kiusaantuneempia ruuhkaisella työmatkallaan. Kuvat mistelinoksan vieressä seisoskelevista vaivaantuneista junamatkustajista ovat lähteeet leviämään verkossa.

Daily Mail -lehden mukaan monet matkustajista välttelivät mistelinoksan alle joutumista. Romanttinen idea oli osoittautunut huonoksi, vaikkakin osa matkustajista sai hyvät naurut nähtyään oksan täysinäisessä junavaunussa. Julkisen liikenteen kulkuneuvot ovat tunnetusti viimeisiä paikkoja, joissa ihmiset kaipaavat toisten läheisyyttä, eikä mistelinoksa onnistunut korjaamaan sitä tosiasiaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat