Kultaharkkoja peräsuolessa – kävelytyyli paljasti salakuljettajan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sri Lankan viranomaiset ovat pidättäneet miehen epäiltynä salakuljetusyrityksestä. 42-vuotias mies oli kiinnittänyt viranomaisten huomion Bandaranaiken kansainvälisellä lentokentällä vaivalloisella kävelytyylillään ja jatkuvalla pysähtelyllä.

Ruumiintarkastus paljasti, että mies oli piilottanut neljä kultaharkkoa peräsuoleensa. Singaporesta Sri Lankaan saapuneelta mieheltä takavarikoitiin neljä 100 gramman kultaharkkoa. Miehen salakuljettama lasti on arvoltaan noin 12.800 euroa.

BBC-uutiskanavan mukaan mies väitti olevansa töissä Sri Lankan valtiolla. Salakuljettaja yritti neuvotella itsensä ulos tilanteesta kertomalla, että hän työskenteli korkeassa virassa. Selitykset eivät tepsineet ja mies on edelleen pidätettynä.