Viimeinkin! The Beatlesin tuotanto suoratoistopalveluihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Beatles lukeutuu maailmanhistorian tärkeimpiin, rakastetuimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin pop-yhtyeisiin. Toistaiseksi yhtyeen alkuperäisiä kappaleita ei olla kuitenkaan päästy kuulemaan musiikin suoratoistopalveluissa, kuten Spotifyssa. Nyt asiaan on viimein tulossa muutos.

Beatlesin tuotantoa voi kuunnella suoratoistopalveluissa Billboard-lehden mukaan jouluaatosta lähtien. Lehden mukaan tarkasta päivämäärästä on ollut epäselvyyttä, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että levyt ilmestyvät palveluihin 24. joulukuuta.

Spotify, Rhaposody, Apple ja Tidal eivät ole toistaiseksi kommentoineet median Beatlesia koskeviin kyselyihin. Popjätin liittyminen suoratoistopalveluiden aikakaudelle sattuu sopivaan tilanteeseen. Musiikin suoratoistopalvelut ovat nimittäin tänä vuonna alkaneet tuottamaan perinteisiä latauspalveluita enemmän rahaa levy-yhtiöille.