Floyd Mayweather teki asunnostaan strippiluolan – tämäkö ökyilyä vai sikailua?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nyrkkeilijätähti Floyd Mayweather on äskettäin julkaissut Instagramissa kuvan leveästä elämäntyylistään. Tällä kertaa mies oli päättänyt tuhlata rahansa strippareihin. Sen sijaan, että Floyd olisi mennyt strippiklubille, oli hän tehnyt omasta asunnostaan strippiluolan.

Daily Mail -lehden mukaan 38-vuotias Mayweather oli kutsunut kylään joukon eroottisia tanssijoita, jotka esiintyivät Floydille ja hänen kavereilleen miehen ökylukaalissa. Mies palkitsi tanssijat avokätisesti, sillä hän levitti maahan kasan seteleitä naisten kerättäväksi itselleen.

Miehen viimeisimmässä Instagram-kuvassa hän makaa maassa seteleiden päällä. Taustalla näkyy tanssijoiden käsiä, jotka keräävät lattialta rahaa. Toivottavasti perheen lapset eivät ole olleet kotona Floydin stripparijuhlien aikaan, sillä näky ei ole lasten silmille tarkoitettu.

They go to the strip club. I bring the strip club to me wherever, whenever. #LA www.themoneyteam.com

Kuva, jonka Floyd Mayweather (@floydmayweather) julkaisi