Joulun rajuin joululaulu? Tykittää joulutunnelmaa ovista ja ikkunoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan sadoissatuhansissa suomalaisissa kodeissa odotellaan jo kuumeisesti Joulupukin saapumista, kuunnellaan joululauluja ja valmistaudutaan nautitaan jouluruokia. Monet ovat kuitenkin jo hieman kyllästyneitä joululaulujen tuttuihin ja turvallisiin versioihin. Nyt siihen tulee apu.

StereoType O Negative -yhtye on nimittäin tehnyt oman hieman poikkeuksellisen versionsa alunperin Wham!-yhtyeen vuonna 1984 levyttämästä klassikkokappaleesta Last Christmas. Aiemminkin rajuja cover-versioita useista hiteistä tehnyt yhtye tykittää nyt joulun tunnelmaa koteihin tavallista voimallisemmin.

Last Christmas -kappaleesta on tehty vuosien varrella lukuisia versioita tuttujen tähtien esittämänä, sillä esimerkiksi Hilary Duff, Taylor Swift, Cascada, Ashley Tisdale, Arja Koriseva ja Ariana Grande ovat sitä coveroineet. Suomalaisittain ikimuistoisin versio lienee kuitenkin Timo T.A. Mikkosen vuonna 1989 ystävineen esittämä versio.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat