Ihana parivaljakko: Siperianhusky ja vauva parhaat ystävät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi ajatella, että lapsen ja isokokoisen koiran yhdessä leikkiminen on vaarallista, mutta näin ei monenkaan perheen kohdalla ole. YouTube-videolla nähdään, miten vauva ja siperianhusky viettävät aikaa yhdessä.

Perheenisä on kuvannut videolle, kun vauva ja siperianhusky ovat yhdessä matolla. Taapero koskettelee ja painelee käsillään koiraa, mutta isokokoinen koira ei hätkähdä pikkuisen rajummistakaan otteista. Koira näyttää kiintymyksensä vauvalle kääntymällä selälleen ja nuolemalla lapsen kasvoja.

Lapset ja perheen lemmikit muodostavat yleensä ainutlaatuisen suhteen jo siitä lähtien, kun lapset ovat pieniä vauvoja. Näistäkin kahdesta tulee varmasti vielä vuosien saatossa erottamattomat ystävykset.