Chris Hemsworth sulattaa sydämet perhekuvissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaistähti Chris Hemsworth valittiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Hän on naimisissa näyttelijätär Elsa Patakyn kanssa ja parilla on yhteinen tytär nimeltään India Rose sekä viime vuonna syntyneet kaksospojat Tristan ja Sasha. Perheen elämää pääsee kurkistelemaan sosiaalisen median kautta.

Chris Hemsworth liittyi vihdoinkin Instagramiin. Hänen ja vaimonsa Instagram-tilit sulattavat kaikkien sydämet, sillä pariskunnan pyörittämä perhe-elämä näyttää ainakin valokuvien perusteella täydelliseltä. Näyttelijämies heittäytyy lastensa kanssa onnellisiin arjen hetkiin, ja kuvista kohistaan ympäri maailmaa. Ne sulattavat paatuneimmankin sydämen.

Chris Hemsworth kuuluu näyttelijäperheeseen. Myös hänen Liam ja Luke -veljensä ovat näyttelijöitä. Mies nousi taannoin maailmanluokan julkkikseksi otettuaan vastaan roolin Marvelin Thor-elokuvissa. 32-vuotias perheenisä on tähdittänyt tänä vuonna valkokankaalla peräti neljää kokoillan elokuvaa, jotka ovat Blackhat, In the Heart of the Sea, Avengers: Age of Ultron ja Vacation.