Nainen yritti ostaa vauvaa netissä – olisi antanut lahjaksi 14-vuotiaalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet vastuuttomista vanhemmista, joiden aivoitukset saavat ihon kananlihalle. Nyt puistatusta aiheuttaa yhdysvaltalainen Elaine Williams, joka yritti ostaa internetin osto- ja myyntipalstalta elävää vauvaa. Lapsi olisi ollut lahja hänen omalle tyttärelleen.

Atlantalainen 47-vuotias Williams olisi ostanut vauvan omalle tyttärelleen lahjaksi, sillä 14-vuotias jälkikasvu halusi välttämättä saada oman vauvan hoidettavaksi. Ostoilmoituksessa luki, että ei-toivotut vauvat voi pudottaa erilliseen vauvoille tarkoitettuun laatikkoon. Williams oli saanut useita yhteydenottoja epätoivoisilta äideiltä.

Poliisit pidättivät Williamsin ostoilmoituksen nähtyään. New York Daily News kertoo, että ostajan kotona oli valmiina kaikki lastenhoitoon tarvittava välineistö aina kehtoa ja äidinmaidonkorviketta myöten. Williamsin tyttärellä oli pakkomielle tulla äidiksi, ja hän oli yrittänyt samankaltaista tekoa jo aiemmin. Tervejärkinen äiti olisi antanut teinille vaikka nuken hoidettavaksi.