Pentutehtaan uhri ei kyennyt edes kävelemään – sitten se sai uuden elämän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset kohtelevat eläimiä kaltoin jatkuvasti. Yhdysvalloissa toimiva The Humane Society of the United States -järjestö pelastaa eläimiä ympäri maailmaa ja tekee jatkuvasti töitä lopettaakseen esimerkiksi Etelä-Koreassa toimivat koiranlihamarkkinat.

Tällä kerralla he ovat julkaisseet YouTube-sivustolla Duffy-nimisen pelastetun koiran tarinan. Järjestön henkilökunta oli mennyt suorittamaan ratsian pentutehtaaseen. He olivat löytäneet pienen suljetun huoneen lattialta Duffy-koiran, joka oli niin heikko, että ei pystynyt enää kävelemään omilla jaloillaan.

Duffy oli aliravittu, oman ulosteensa peitossa ja ressukan turkki oli täysin villaantunut. Duffy ojensi pelastajalleen tassunsa, minkä jälkeen Duffyn matka kohti parempaa elämää alkoi.

Duffya hoidettiin, siistittiin, koulutettiin ja ruokittiin, minkä jälkeen koira sai onneksi myös liikuntakykynsä takaisin. Duffy adoptoitiin rakastavaan perheeseen, jossa koiran pelastaja kävi katsomassa Duffya. Koira ojensi naiselle jälleen samalla tavalla tassunsa kuin silloin, kun nainen oli saapunut pelastamaan Duffya.