Toimittaja huijasi haastateltaviaan – näin epärehellisiä ihmiset ovat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Jimmy Kimmel keksii hauskoja katuhaastatteluita pilaillakseen välillä ihmisten kustannuksella. Tällä kerralla juontaja lähetti kadulle haastattelijan, joka kyseli ihmisten mielipiteitä tekaistuihin Kimin ja Kanyen vauvan nimiin.

Lie Witness News -haastattelija juksasi ihmisiä täysin keksityillä nimillä, jotka Kim ja Kanye olisivat antaneet vauvalleen. Haastateltavat eivät kehdanneet myöntää, että eivät olleet kuulleet kyseistä nimeä vaan kommentoivat keksittyä nimeä kuin se olisi ollut jo monien uutisotsikoiden riepoteltavana.

Jimmy Kimmel epäili, että Kimin ja Kanyen uskotaan antavan lapselleen lähes millainen nimi tahansa ilman, että siinä olisi mitään erikoista. Eräs ohikulkija uskoi nimen olevan jopa Fastest Gun in the West, joten näyttäisi siltä, että Kimmel oli epäilystensä kanssa täysin oikeassa.