Kosinnalle karu päätös: ”Sormuksessa liian pieni timantti”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Romanttisen yllätyksen järjestänyt poikaystävä on saanut tylyt pakit kosinnalleen Chengdussa, Kiinassa. Tyttöystävä kieltäytyi kosinnasta, sillä timanttisormuksen korukivi osoittautui liian pieneksi.

The People’s Daily Online -sivuston mukaan tyttöystävä jätti miehen yksin väkijoukon keskelle. Julkinen kosinta oli saanut nolon päätöksen, sillä mies oli menettänyt kasvonsa perheensä ja ystäviensä edessä.

Poikaystävä oli murheen murtama, sillä hän oli mielestään onnistunut yllätyksen järjestämisessä. Mies oli palkannut tanssijoita esiintymään tyttöystävälleen ja hän oli saanut myös suuren kimpun ruusuja. Mies oli tuhlannut omaisuuden naisen sormukseen, mutta se ei ollut selvästikään tarpeeksi.

Myöhemmin tyttöystävä avautui tilanteesta sosiaalisessa mediassa ja hän kertoi olevansa loukkaantunut siitä, että timantti oli liian pieni. Naisen mielestä hänen poikaystävänsä ei välittänyt hänestä tarpeeksi ostaakseen suurempaa timanttia.