Hurjat selfie-kuvat: Miehet poseerasivat aktiivisella tulivuorella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanuatulla vierallut seikkailijakaksikko on kiivennyt Ambrym saarella aktiiviselle Benbow-tulivuorelle. Huipulla losangelesilainen Nik Halik ja uusiseelantilainen Bradley Ambrose olivat kaivaneet kuvausvälineensä esille.

Miehet ovat onnistuneet ottamaan aktiivisesta vuoresta upeita kuvia. Daily Mail -lehden mukaan monet kuvista on otettu hengenvaarallisen lähellä Benbowin laavajärveä. Pienikin horjahdus olisi voinut koitua uhkarohkeiden vuorikiipeilijöiden kohtaloksi.

Kaksikko on julkaissut tutkimusretkellä otettuja kuvia Instagramissa. Kommenttien perusteella miehiä on pidetty hulluina, sillä kuvien perusteella he seisoivat senttien päässä tulivuoresta purkautuvasta sulasta kivestä. Voisi luulla, että Nikin ja Bradleyn räpsimät selfiet ovat vuoden 2015 vaarallisimpien otosten joukossa.

hmmm…need to trust the ropes. active volcano..

Kuva, jonka Nik Halik (@nikhalik) julkaisi

***What a week*** The #Blood of Planet #Earth. 1552 degrees f. This was beyond #insane.

Kuva, jonka Nik Halik (@nikhalik) julkaisi

Kuva, jonka Nik Halik (@nikhalik) julkaisi

Inside #Benbow #volcano #ambrym #lava #photojournalist #expedition #travel #lavalake #selfie

Kuva, jonka Bradley Ambrose (@newzcam) julkaisi