Mies räjäytti kondomiautomaatin – kohtalokas seuraus

Ohhoh! · Annika Kela

Kotitekoisen pommin valmistanut 29-vuotias saksalaismies on menehtynyt räjähdyksessä saamiinsa vammoihin Münsterissa. Ennen onnettomuutta mies oli virittänyt pommin kadulla sijaitsevaan kondomiautomaattiin.

Uhkarohkea tempaus meni pieleen ja mies sai vakavia palovammoja pommin räjähdettyä hänen edessään. Miehen seurassa oli tapahtumahetkellä kaksi saksalaismiestä, jotka veivät ystävänsä sairaalaan. He kertoivat viranomaisille, että miehen tarkoituksena oli räjäyttää automaatti, jotta hän saisi kerättyä sen sisällä olevat rahat itselleen.

Rikosta yrittäneen seurassa olleet miehet olivat 27- ja 29-vuotiaita. Kukaan heistä ei koskenut automaatista lentäneisiin rahoihin tai ehkäisyvälineisiin, vaan miehet lähtivät räjähdyksen jälkeen suorinta tietä sairaalaan. The Local.de-sivuston mukaan pommin tehnyt mies menehtyi myöhemmin sairaalassa.