Alastomat sumopainijat kylvyssä – kuvasta ei puutu paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sumo on japanilainen perinnelaji, jossa kamppaillaan pyöreässä kehässä. Sumopainijoiden elämä on tarkkaan säädeltyä, ja he noudattavat erityistä ruokavaliota pitääkseen painonsa korkealla. Nyt sumopainijat keimailevat alastonkuvassa.

Japanilainen ammattisumopainija Takateru Irodoi on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa hän kylpee kuumassa lähteessä kahden painijatoverinsa kanssa. Kuvasta ei puutu paljasta pintaa, sillä jokainen kuvan herroista on yli 150-kiloinen urheilija. Sumo on tekniikka- ja voimalaji.

Japanilainen isojen ihmisten kamppailulaji, eli sumopaini, on hurjaa katseltavaa, kun suurikokoiset ja liki alastomat nutturapäät mittelöivät paremmuudestaan tatamilla. Sumopainijat ovat hyvin arvostettuja Japanissa, ja heillä on runsas fanikunta myös sosiaalisessa mediassa.