Orange is the New Black -naistähdet bikineissä kaatosateessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Netflixin oma televisiosarja Orange is the New Black on saanut suuren suosion myös Suomessa, ja sarjasta on nähty nyt kaksi tuotantokautta. Sarjan tähdistä on sarjan myötä tullut julkkiksia, joita myös paparazzit seuraavat. Eilen naistähdet kuvattiin yhdessä vesileikeissä – tosin hieman surkeassa säässä.

Taylor Schilling, Uzo Aduba, Yael Stone ja Adrienne C Moore viettävät parhaillaan yhteistä lomaa Havaijilla, jossa lomasäät eivät ole kuitenkaan oikein heitä suosineet. Eilen paparazzi onnistui nimittäin ikuistamaan miten aurinkoinen rantapäivä muuttui kertaheitolla kaatosateeksi.

Bikineissä aurinkoa palvoneet ja vedessä nautiskelleet naiset keräsivät nopeasti tavaransa ja pinkoivat parkkipaikalle. Sarjan päätähti Taylor Schillingillä oli edelleen bikinit yllään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash