Kardashian sai sairaskohtauksen – kiidätettiin sairaalaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Julkisuudesta vetäytynyt realitytähti Rob Kardashian on joutunut sairaalaan saamansa sairaskohtauksen takia. 28-vuotias Kardashian oli alkanut voida joulupyhien jälkeen pahoin ja lopulta hän menetti tajunsa.

TMZ-viihdesivuston mukaan Rob kiidätettiin sairaalaan, jossa hänen tilansa alkoi lopulta parantua. Lääkärit epäilivät miehellä diabetesta ja testit osoittivat epäilykset todeksi. Rob ei tiennyt olevansa diabeetikko, vaikka hänellä olikin esiintynyt oireita jo jonkin aikaa.

Robin perheenjäsenet ovat olleet miehestä huolissaan, sillä diabetesin lisäksi Kardashianin on todettu sairastavan masennusta. Perheenjäsenet ovat paljastaneet, että Robilla on ollut ajoittain itsetuhoisia ajatuksia ja hänen tilanteensa on vakava. Diabetes-diagnoosin saatuaan Rob kuitenkin kertoi, että hän aikoo keskittyä parantumiseen ja hän toivoo olevansa kunnossa vuoden vaihtuessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat