Pulu tepasteli väärään metrojunaan – tajusi virheen liian myöhään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet kaupunkielämään sopeutuneista eläinyksilöistä, jotka kulkevat julkisia liikennevälineitä apuna käyttäen. Nyt joukkoon astuu junalla matkustava pulu. Valitettavasti se tepasteli väärään metrojunaan.

Tokiossa on kuvattu video junaan astuvasta pulusta. Pulu näyttää kuin olisi kiireissään lähdössä matkaan, mutta astuukin väärään aamuiseen kulkuneuvoon. Virheen huomattuaan se yrittää kipittää kulkupelin ovista ulos, mutta liian myöhään. Juna lähtee liikkeelle pulu kyydissään.

Lintuja näkee toisinaan lentelemässä asemilla ja kauppakeskuksissa. Ne saattavat eksyä rakennusten sisään joko liukuovista tai avonaisista ikkunoista. Ulospääseminen on niille usein hankalaa ilman ihmisen apua. Jäämme miettimään löysikö junalla matkustanut pulu takaisin kotiinsa.