Rihanna pani paparazzit koville – pakotti pulahtamaan kameroineen mereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viettänyt viime kuukausina ansaittua hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän on jättänyt väliin julkkisjuhlat ja keskittynyt lomailemaan pääasiassa kotimaassaan Barbadoksella. Paparazzit ovat kuitenkin koko ajan hänen kintereillään, eli mukana Kissa ja hiiri -leikissä.

Eilen Rihanna bongattiin nauttimassa auringosta Barbadoksella, jossa hän lekotteli ystäviensä kanssa talon kattoterassilla. Paparazzeilla oli tällä kertaa hieman tavallista rankempi työpäivä, sillä kunnon kuvia ei saanut maalta käsin.

Koska veneitä ei juuri ollut saatavilla, joutuivat kuvaajat riisumaan vaatteensa ja pulahtamaan kameroineen mereen. Harvoin kuvaajilta näkee tällaista omistautumista asialleen. Varsinkin kun mitään kovin erikoisia paljastuskuvia ei uhrautumisesta huolimatta saatu ikuistettua.

Splash
Splash
Splash
Splash