Jounin Kauppa jahtaa myymälävarkaita somessa: ”Se joka ilmiantaa rosvon…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myymälävarkaat tuottavat vuosittain miljoonien menetykset kaupoille ja sitä kautta myös jokaiselle kuluttajalle. Monet kaupat ovat ryhtyneet julkaisemaan varkaiden kuvia somessa, jotta he saisivat yleisöltä tietoja mahdollisista tekijöistä. Nyt kasvavaan joukkoon on liittynyt myös Jounin Kauppa.

Suomen tunnetuin kyläkauppias Sampo Kaulanen julkaisi Jounin Kaupan huippusuosituilla Facebook-sivuilla valvontakameran kuvan myymälävarkaista, jotka poistuivat maksamatta noin 200 euron ostokset mukanaan.

– Hei! Hi! Unohtuko yks juttu kassalla? Nimittäin maksu.. You forget to pay! Pistäkääpä merkille jos näettä! Yli 200€ ostokset. Hässäkkä kassalle ja karkuun. Kuulema laitonta julkassa näitä mut niin se on laitonta viä kampetta ulos kaupastaki. Jos unohtu niin olhaan sujut ko käyttä maksamassa ja jos että niin kyllä mie mieleni pahotan! Jounin Kaupan Facebookissa todettiin.

Kuva ei heti tuonut tulosta, joten kauppias lisäsi panoksia. Nyt hän tarjoaa samaa 200 euron summaa palkkioksi tekijöiden kiinni jäämiseen johtavista vihjeistä.

– Wanted! Se joka ilmiantaa rosvon saa palkkioksi hävinneitä ostoksia vastaavan summan. Eli 200 €!

Hei! Hi!Unohtuko yks juttu kassalla? Nimittäin maksu.. You forget to pay!Pistäkääpä merkille jos näettä! Yli 200€…

Julkaissut Jounin Kauppa 30. joulukuuta 2015

PÄIVITYS: Pariskunta tavoitettiin 5.1.2016.

– Kiitos ja Thank You! Pariskunta tavoitettu! Oli sen verran ”aktiivista” porukkaa, että olivat epähuomiossa jättäneet maksamatta. Tänään kävivät kaupalla ja samalla kassalla missä viimeksi maksu unohtu. Kassaneiti sanoi heille, että oli viimekerrasta jääny vähän rästiin ja mies kertoi luulleen että mamma maksaa ja mamma luuli että mies maksaa! Homma siis puikkarissa ja kiitos heille että hoisivat maksun! Sumea valvontakamera otos lähti heille matkamuistoksi kotimaahan! Oli heillekki jännä lomatilanne, Jounin Kauppa kommentoi somessa.