Pettäjämiehen kuva julkaistiin Facebookissa – yökerho antoi opetuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa on sallittua kuvata baareissa ja ravintoloissa, joskin ravintola voi itse rajoittaa kuvaamista niin halutessaan. Kaikki yökerhoissa humalassa heiluvat ihmiset eivät ymmärrä, että heidän toimiaan saatetaan ikuistaa videolle tai kameralle. Eräs mies koki tämän karulla tavalla.

Level Nightclub Bolton oli julkaissut Facebook-sivuillaan kuvia ravintolan bileistä. Eräs mies huomasi kauhukseen, että hän poseerasi yhdessä ravintolan kuvassa, ja vieläpä entisen tyttöystävänsä kanssa. Hän lähetti asiasta viestiä ravintolaan.

– Olen nyt täysin rehellinen, mutta olin eilen kännissä. Otitte minusta ja entisestä tyttöystävästäni kuvan. Mikäli nykyinen tyttöystäväni näkee kuvan, joudun käsittelyn jälkeen sairaalaan. Voisitteko poistaa kuvan mahdollisimman äkkiä, jooko?, mies pyysi.

Yökerho vastasi, että kuvan poistaminen onnistuu, mikäli mies maksaa heille kymppitonnin käteisenä ja toimittaa karkkipaketin klubin ovelle ennen iltakuutta. He uhkasivat, että muutoin kuvasta tehdään baarin profiilikuva. Kiusa osui ja upposi, ja pettäjämies yritti vielä kertaalleen epätoivoissaan pyytää kuvan poistamista. Baari antoi miehelle opetuksen ja suostui poistamaan kuvan.

Good night was it then pal?! 󾌴󾌴󾌴󾠧

Posted by Level Nightclub Bolton on Sunday, December 27, 2015