Sylvie Meis bikineissä – nautti olostaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen nimensä. Hollantilaiskaunotar on päätynyt myös paparazzien huomion keskiöön.

Parhaillaan Sylvie Meis viettää joululomaansa monien muiden julkkiskaunotarten tavoin Miami Beachilla, jossa myös paparazzi bongasi hänet upeisiin kuviin. Ex-futisvaimon bikinivartalo pääsi nimittäin nyt erityisen hyvin oikeuksiinsa.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash