Beatlesin tuotanto Spotify-palveluun – yksi hitti ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen The Beatles -yhtyeen tuotanto lisättiin Spotify-suoratoistopalveluun jouluaattona pitkän odotuksen jälkeen. Spotifyn toimitusjohtajan ja perustajan Daniel Ekin mukaan yhtyeen kappaleita kuunneltiin ensimmäisen kolmen päivän aikana 70 miljoonaa kertaa.

Beatlesin suosituimmaksi kappaleeksi Spotifyssa nousi Abbey Road -levyltä peräisin oleva Come Together. Kappaletta kuunteli maanantaihin 28. joulukuuta mennessä 2,8 miljoonaa suoratoistopalvelun käyttäjää.

Myös hitit Let it Be ja Hey Jude osoittautuivat suosituiksi Spotify-käyttäjien keskuudessa. Daniel Ek:n julkaiseman blogitekstin mukaan 65 prosenttia Beatlesin kuuntelijoista suoratoistopalvelussa on ollut alle 34-vuotiaita.

– Autamme historian tärkeintä bändiä saamaan uuden sukupolven faneja, Daniel julisti blogissaan.