Bohemian Rhapsody balettiesityksenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen Queen-yhtyeen esittämä singlemenestys Bohemian Rhapsody on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kappaleista. Freddie Mercuryn tekemä kuusiminuuttinen kappale sekoittaa taitavasti eri tyylejä keskenään, aina rockista oopperaan.

Bohemian Rhapsody sopii hyvin myös Englannin kansallisbaletin tanssijoiden esittämäksi. Tästä todisteena on hiljattain YouTubeen julkaistu video, jolla nähdään kahden ammattitanssijan, Erina Takahashin ja James Forbatin, sulavaliikkeinen eläytyminen Queenin ikihittiin.

Moni on varmasti samaa mieltä siitä, että mikäli kyseinen kappale ruumiillistuisi, voisi muoto olla näiden kahden tanssijan esityksen kaltainen. Queenin virallisen videokanavan julkaisemalla esityksellä on jo lähes kaksi miljoonaa katselukertaa.