Hello Kitty -kengät saavat fanit kuolaamaan – ällösöpöjä tossuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hello Kitty kohtasi viime vuonna ehkäpä historiansa suurimman kritiikkitulvan, kun rusettipään oikeudet omistava Sanrio-yhtiö väitti, että hahmo ei ole kissa. Hello Kitty on kissapäinen tyttö, joka saa oman elokuvansa vuonna 2019. Esineitä se on koristanut jo kauan.

Japanilainen Hello Kitty on Yuko Shimizun suunnittelema hahmo, joka esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1974 japanilaisen Sanrion rahakukkaron koristekuvana. Sittemmin hahmo on seikkaillut useissa tavaroissa aina piilolinsseistä sisustustuotteisiin. Nyt markkinoille tulevat laadukkaat kengät.

IROnna-niminen japanilaisyritys on aloittanut yhteistyön Hello Kittyn kanssa luoden markkinoille upean kenkäsarjan. Värikkään mehukkaat jalkineet sopivat erityisesti animefanien jalkoihin, mutta myös muille söpöistä vaatteista pitäville. Animekissa Hello Kitty on yksi maailman eniten tuotteistetuista piirroshahmoista.

hellokitty01012016b

hellokitty01012016c

hellokitty01012016d

hellokitty01012016a