Miamin ykköspaikat listattiin – Instagramin perusteella

Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Miami on paljon muutakin kuin aurinkorantojen ja bikinipeppujen paratiisi. Suomesta pääsee nopeasti ja edullisesti Miamiin lomailemaan, ja siellä riittää aurinkoa myös talviaikana. Nyt on listattu paikat, joissa on ehdottomasti käytävä Miamissa.

Nostamme kuvalistalle Miamin suosituimmat paikat Instagramin mukaan. TOP 20 -listalle päässeet miljööt ovat tulleet tunnetuksi muun muassa taiteen tai matkailun ansiosta. Mukana on myös ravintoloita ja klubeja sekä Miamin satama ja lentokenttä. Näistä kuvista ei glamouria puutu.

Kuva, jonka Karim Akl (@karimakl10) julkaisi

Kuva, jonka STORYmiami (@storymiami) julkaisi

Kuva, jonka Alejandro (@cubalex) julkaisi

Kuva, jonka Jay (@jplusnone) julkaisi

Kuva, jonka El.monje (@el.monje) julkaisi

Kuva, jonka Luna Ruth (@lunaruth1) julkaisi

Kuva, jonka Grupi (@getgrupi) julkaisi

Kuva, jonka Mark (@shermanfilm) julkaisi