Nainen säilytti ruumista sohvalla: ”Uhrilahja Jumalalle”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat sotineet ja tappaneet uskontojen takia kautta aikojen. Yhdysvaltojen Arizonassa asuva Anita Braxton tappoi jouluaattona naisen, koska hän uskoi eri Jumalaan. Nainen säilytti ruumista olohuoneessa.

Poliisit saivat vihjeen, että Anita Braxtonin asunnossa olisi ruumis. Paikalle mennyt partio huomasi nopeasti sohvalla pyyhkeen alle peitetyn ihmishahmon. Kun tapauksen tutkinta eteni, myönsi Anita ampuneensa tuntemattoman naisen vääräuskoisuuden vuoksi.

Braxton kärsii mielenterveysongelmista, ja hänet on pidätetty aiemmin muun muassa ryöstön, huumausainerikosten ja väärentämisen takia. Valitettavasti uhria ei ole vielä tunnistettu, eikä hänen sormenjälkiään löytynyt poliisin tietokannasta, ABC 15 -televisiokanava uutisoi. Braxtonin harjoittamaa uskontoa ei ole kerrottu julkisuuteen.