Nyt se on varmaa! Autokoulun voi maksaa seksillä

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme taannoin Hollannissa käsiteltävästä lakiehdotuksesta, joka mahdollistaisi ajo-opetuksen tarjoamisen seksuaalisia palveluksia vastaan. Nyt ehdotus on mennyt läpi, joten täysi-ikäinen autokouluoppilas maksaa ajokorttinsa jatkossa seksillä.

Metro-lehden mukaan kristillisen puolueen edustaja Gert-Jan Segers vastusti ehdotusta. Hollannin liikenneministeri Melanie Schultz van Haegen ja oikeusministeri Ard van der Steur olivat sen sijaan laillistamisen kannalla, kunhan säännöt ovat selvät.

Ard van der Steurin mukaan kyse ei ole siitä, että seksi kävisi maksuvälineenä, vaan siitä, että autokouluopettajat voivat tarjota ajo-opetusta maksuksi seksistä. Ehtona on se, että autokouluoppilaalla on luvat prostituution harjoittamiseen ja hän maksaa veronsa kuten muutkin työntekijät.

Prostituoitu voisi tulevaisuudessa saada seksuaalisista palveluksista maksun ajo-opetustunteina. Lakiehdotus on saanut lempinimen Ride for Ride ja se on saanut niin paljon kannatusta, että ehdotuksen uskotaan menevän läpi.