Ensitrefien meikkausvinkki: Vältä sotamaalausta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensimmäiset treffit ovat suhteen tärkeimpiä tapaamisia siinä mielessä, että tällöin arvioidaan kumppanin luonnetta ja ulkonäköä suurennuslasilla. Parhaimmat pääsevät jatkoon ja huonot ehdokkaat joutuvat nuolemaan näppejään. Nainen voi panostaa ulkonäköönsä meikkaamalla.

Ei ole kuitenkaan yhdentekevää kuinka nainen kasvonsa kaunistaa. Liiallinen meikki mielletään halvaksi ja luotaantyöntäväksi. Naisen kannattaa mennä tapaamaan miestä ehostettuna, mutta kuitenkin luonnollisen näköisenä. Popsugar-sivuston mukaan räikeät huulipunat eivät sovi treffeille.

Samassa vinkissä mainitaan, että meikkivoidetta tulee käyttää maltillisesti. Liiallinen pakkelikerros antaa vaikutelman, että nainen salailee tai yrittää peitellä jotain. Hän ikään kuin piiloutuu paksun meikin alle. Siksi myös silmämeikki tulee pitää hillittynä. Megalomaaniset irtoripset voi jättää muita tilaisuuksia varten, sillä miehet pitävät tilastojen valossa enemmän luonnollisen näköisestä katseesta.