Näin teet koiranherkut itse – helppo ohje

Ruoka · Annukka Heikkilä

Moni ostaa koiralleen makupaloja valmiina kaupasta, mutta ne pystyy valmistamaan myös helposti itse kotona. YouTube-videolla nähdään yksi helppo ja nopea ohje, jonka avulla voit tehdä nopeasti terveelliset ja maistuvat makupalat koirallesi.

Murskaa kaksi banaania ja lisää joukkoon yksi kananmuna, kaksi ruokalusikallista maapähkinävoita ja muutama desilitra vettä. Sekoita seos tasaiseksi. Laita tehosekoittimeen puoli litraa kaurahiutaleita, yksi ruokalusikallinen ruokasoodaa ja kaksi lusikallista leivinjauhetta. Sekoita tehosekoittimessa hiutaleet ja jauheet yhdeksi jauhoksi.

Lisää jauhe banaaniseokseen ja raasta seokseen vielä kaksi desilitraa porkkanaraastetta. Annostele seos voideltuihin muffinivuokiin tai muffinipeltiin ja paista koiranherkut uunissa kypsiksi. Arvioitu paistoaika on 200-asteisessa uunissa noin 17 minuuttia.