Tältä uusi Star Trek -elokuva näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.J. Abramsin ohjaamat Star Trek ja Star Trek Into Darkness saavat jatkoa uuden elokuvasarjan kolmannen osan merkeissä. Koska Abrams on ollut kiireinen Star Warsin parissa, on Star Trek Beyond -elokuvan puikoissa uusi ohjaaja, Justin Lin.

Justin Lin tunnetaan parhaiten The Fast and the Furious -sarjan osien 3-6 ohjaamisesta. Star Trek Beyond -elokuvan tuore traileri lupaileekin tuoreesta elokuvasta aikaisempia osia vauhdikkaampaa ja värikkäämpää. Beastie Boysin tahdittamassa trailerissa nähdään räjähdyksiä, taistelukohtauksia ja jopa moottoripyörästuntti.

Chris Pinen, Zachary Quinton ja Zoe Saldanan ohella elokuvassa nähdään uusia kasvoja, kuten Idris Elba ja Sofia Boutella. Star Trek Beyond saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 22. heinäkuuta 2016.