Vanki kiinni kaksinnaimisesta – laittomat vaimot saapuivat vankilaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vankilassa tuomiotaan suorittava yhdysvaltalaismies on jäänyt nolosti kiinni tekemistään rikoksista. Frank Ernest Blake Jr oli nimittäin mennyt naimisiin kolme kertaa, ottamatta kertaakaan avioeroa. Rikos paljastui, kun vankilaan saapui vierailulle yhden vaimon sijaan kaksi vaimoa.

Kun viranomaiset alkoivat selvittää asiaa, paljastui heille, että mies oli mennyt kolmesti naimisiin ilman, että hän olisi eronnut aiemmista vaimoistaan. Mies väitti hakeneensa avioeroa ensimmäisestä vaimostaan, mutta hän oli jättänyt vastuun avioeropapereista exälleen. Ero ei ollut koskaan astunut voimaan ja mies meni toisessa osavaltiossa naimisiin uuden puolison kanssa.

Richmond Times-Dispatch -sivuston mukaan mies oli toisen vaimonsa kanssa naimisissa vain kaksi viikkoa, joten hän luuli, että liitto mitätöityisi automaattisesti. Blake meni sen jälkeen kolmannen kerran naimisiin. Mies väitti viranomaisille, että hän luuli olevansa vain viimeisimmän vaimon laillinen puoliso. Mies sai kaksinnaimisesta 18 kuukauden lisätuomion.