Lentokone kierteli oudosti taivaalla – sitten tekstit paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on parhaillaan meneillään kampanjointi, jossa esimerkiksi liikemies Donald Trump havittelee maan presidentin virkaa. Miesmuistiin kampanjointi ei ole ollut näin värikästä, sillä Trump päästelee suustaan törkeyksiä toisensa perään. Nyt niille on nähty näyttävä vastaisku.

Yhdysvaltojen Pasadenassa järjestettiin eilen vuosittainen Rose-paraati, jonka aikana taivaalle ilmestyi oudosti alueen yläpuolella kaarrellut lentokone. Syy selvisi melko pian, sillä lentokone piirsi taivaalle Trumpin vastaisia iskulauseita.

Kone oli varustettu järjestelmällä, joka kirjoittaa eräänlaista matriisitekstiä savulla. Teksteissä luki muun muassa ”Trump is Disgusting” ja ”Trump loves to hate” sekä useita muita vastaavia iskulauseita.

Splash
Splash