Mies, näistä merkeistä tiedät rakastuneesi!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun rakastuu, ei ajatuksia saa irti toisesta ihmisestä edes väkisin. Vatsanpohjassa tuntuu mukavan hypähtelevä olotila ja mieli lepattaa. Mikäli näille tunteille saa vastakaikua, kannattaa rakkaudesta pitää kiinni kynsin ja hampain.

Valitettavasti rakkauden voi pilata todella nopeasti, joten miesten kannattaa kunnioittaa rakastamaansa naista kuin kalleinta aarrettaan. Mies saattaa pelätä kuollakseen suhdetta. Hän saattaa pelätä menettävänsä naisen, mutta samaan aikaan hän kammoaa ikuista yhdessäoloa. Tunteiden sekamelska on helppo tyynnyttää hetkessä elämällä ja rakkauden tunteesta nauttimalla.

Mikäli herrasväen tekee mieli miellyttää naistaan viimeiseen asti, voidaan puhua todellisesta rakkaudesta. Mikäli mies haluaa yllättää, pitää hyvänä ja tehdä vaikutuksen, on hän mennyttä kalua – nainen on juuri se oikea hänelle. Maailman paras tyttöystävä tukee kumppaniaan kaikessa, ja haluaa tehdä hänestä paremman miehen sekä itselleen että ympärillä oleville ihmisilleen.

Naisilla on usein jalo taito näyttää tunteensa suoraan pyörremyrskyn lailla. Sydämen valittuaan rakastava mies ymmärtää tämän ja hän luonnostaan haluaa tehdä naisesta onnellisemman ja iloisemman – kaikista oikuista huolimatta. Mies ei tahdo pysyä nahoissaan kertoakseen omalle kullalle päivästään ja iloisista hetkistä elämässään. Hän haluaa jakaa naisensa kanssa kaiken. Hän on korviaan myöten rakastunut.