Mies ryösti Starbucksin Breaking Bad -valeasussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiosarja Breaking Bad on inspiroinut monia rikollisia. Huumeiden myyjät ja valmistajat ovat televisiosarjan innoittamana kokeilleet kiertää rahaa pikaruokaravintoloiden kautta, hävittää ruumiita happoliemessä ja kokkailla metamfetamiinia ravintoloiden takatiloissa sulkemisajan jälkeen.

Nyt eräs mies on ryöstänyt kahvilan Breaking Bad -roolihahmoksi pukeutuneena. Miehellä on Bryan Cranstonin näyttelemän Walter White -hahmon alter egon tyyli kopioituna päästä varpaisiin. Mies on selkeästi pukeutunut Heisenbergiksi ja hänellä on samanlainen vaatetus, hattu, parta ja silmälasit kuin Heisenbergilla.

Mies ryösti Teksasissa Garlandissa sijaitsevan Starbucks-kahvilan aseella uhaten. Hän vaati asiakaspalvelijaa antamaan kassasta kaikki rahat, minkä jälkeen hän oli poistunut kahvilasta. Garlandin poliisi ei ole 5 NBCDFW -uutissivuston mukaan vielä saanut tekijää kiinni.