Brasilialainen mallitulokas levitti aurinkovoidetta – upea bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain vain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi mahdollisista tulevaisuuden tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka sai viime vuonna kovasti huomiota osakseen.

EIlen Natalia ikuistettiin paparazzikuviin Miami Beachilla, jossa hän yleensä lomailee. Tällä kertaa hän levitti aurinkovoidetta paparazzien valvovan silmän alla.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat