Viisi asustetta talvilomalle – sopivat kaikkiin tilanteisiin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Paljon matkustavat ihmiset lähtevät reissuun pienellä varustuksella. He tietävät, että matkoille on turha raahata mukana suurta vaatearsenaalia tai asustekasaa, koska niitä voi ostaa myös tuliaisiksi tarvittaessa. Silti jokaisella naisella on hyvä olla viisi asustetta, jotka on löydyttävä kaapista mukaan.

Talvilomalle lähtiessä kannattaa pakata mukaan ainakin musta tuubihuivi, ylimääräinen hattu, tyylikäs selkäreppu, pieni käsilaukku ja laadukkaat, esimerkiksi nahkasta valmistetut hanskat. Popsugar-sivuston mukaan musta huivi on kätevin vaihtoehto reissun päällä, koska se sopii lähes kaikkien asukokonaisuuksien kanssa. Tuubihuivia voi pitää tarvittaessa myös hartioiden suojana boleron tapaan.

Ylimääräisen hatun tai pipon tarkoituksena on suojata harottavia hiuksia tai muuttaa tyyliä nopeasti. Selkäreppu puolestaan auttaa päiväreissuilla – sinne saa sujautettua sateenvarjot ja muut asusteet kätevästi. Pienen käsilaukun voi ottaa mukaan talvilomalla järjestettyyn illanviettoon tai vierailulle. Laadukkaat hanskat pitävät kädet lämpimänä autolla ajaessa tai hautausmaalla vieraillessa.