Isä testasi kuvasovellusta lapseensa – karmiva tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on hiljattain lähtenyt leviämään huvittava kuvatrendi, jonka pääosassa ovat vaihtuvat kasvot. Netissä julkaistuissa kuvissa esiintyvät henkilöt ovat nimittäin vaihtaneet kasvoja päikseen Face Swap -sovelluksen avulla.

Monet netissä julkaistuista kuvista ovat riemastuttavan onnistuneita. Erään perheenisän kohdalla Face Swap ei sujunut kuitenkaan ongelmitta. Sovellus teki nimittäin virhearvion kuvassa, jossa isä esiintyi taaperonsa kanssa. Miehen kasvojen sijaan, sovellus on vaihtanut miehen nenän ja lapsen kasvot päikseen.

Mirror-lehden mukaan isä julkaisi kuvan Imgur-palvelussa. Hän totesi, että jokin meni pieleen hänen ja hänen tyttärensä kasvojen vaihdossa. Isän kasvot ovat huvittavan näköiset, mutta vieressä istuskeleva taapero on varsin pelottavan näköinen. Hauskan mokan johdosta voisi luulla, että tämä kuva päätyi perheen kuva-albumiin.

View post on imgur.com