Jesse Puljujärven haastattelusta nettihitti: ”Joo ihan sama, sano niin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten pikkuleijonien upea taival jääkiekon MM-kisoissa jatkuu tänään ottelulla Ruotsia vastaan Kanada-pelin upean voiton ansiosta. Edellisen ottelun jälkeen Jesse Puljujärvi päätyi haastatteluun, jossa ruotsalaismediat tiedustelivat häneltä tunnelmia tulevasta Ruotsi-ottelusta.

Puljujärven ”rallienglanti” ei ollut vielä kovin korkeatasoista, joten hän joutui käymään keskustelua tulkin välityksellä. Expressen-lehti julkaisi videohaastattelun myös YouTubessa, jossa siitä on kovaa vauhtia muodostumassa nettihitti. Videolla Puljujärvi käyttää kielinä luovasti sekä suomea että englantia. Tulkkina toimii joukkueenjohtaja Sami Nuutinen.

Suomalaiset ovat kilvan kehuneet Puljujärven pelillisten saavutusten lisäksi myös miehen asennetta tässäkin haastattelussa. Kielimuuri ei estänyt haastattelun antamista taatusti mieleenjäävällä tavalla.