Michelle Lewin estottomalla videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo yli seitsemän miljoonaa käyttäjää.

Nyt Michelle on julkaissut Instagramissa estottoman treenivideon, jossa hänen maailmankuulu peppunsa on selkeästi pääosassa. Kyseessä on lyhyt treeniohje, jonka tekstit jäävät kuitenkin ainakin mieskatsojilta täysin huomaamatta. Tarkoituksena on tietenkin ollut esitellä upeaa vartaloa eroottissävytteisellä treenivideolla.

Viime vuonna Michelle kertoi nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Vielä kuusi vuotta sitten Michelle oli aivan tavallinen perheenäiti, jolle oli kertynyt hieman ylimääräistä elopainoa. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitness-alan supertähdeksi. Hän on ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.

Kneeling #squats ✨?? ??Sentadillas de rodrilla ?Music #SteveAoki #LinkinPark

Video, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi