Pettäjä-vaimo rysän päältä kiinni – aviomies kuvasi kaiken videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vaimonsa uskollisuutta epäillyt yhdysvaltalaismies on saanut puolisonsa kiinni pettämisestä karulla tavalla. Mies on onnistunut kuvaamaan videolle kiusallisen kohtaamisen vaimonsa ja tämän rakastajan kanssa. Tilanne sai alkunsa siitä, kun aviomies saapui kotiin etuajassa.

Mies oli suunnitellut tekevänsä yllätyskäynnin kotiinsa, sillä hän halusi tietää oliko vaimolla toinen mies. Uskottomuus paljastui miehelle, kun hän astui ovesta sisään ja näki vaimonsa harrastavan seksiä toisen miehen kanssa sohvalla.

Videosta päätellen miehet tunsivat toisensa. Mirror-lehden mukaan petetty aviomies julisti, että hän halusi avioeron ja yhteishuoltajuuden koskien heidän lastaan.

Aviomies kertoi, että hän kuvasi videon, koska hän halusi todistaa oikeudessa, että vaimo oli pettänyt häntä. Ilmeisesti avioerokiista muuttui katkeraksi, sillä mies julkaisi videon myöhemmin myös netissä. Muutamassa päivässä pettämisvideota on katseltu yli miljoona kertaa.