Top Gear -juontaja sankarina – riensi pelastamaan vanhuksen merestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin auto-ohjelma Top Gear lopetettiin taannoin skandaalimaisissa merkeissä, kun Jeremy Clarkson hyllytettiin sarjasta ja muut juontajat kieltäytyivät jatkamasta sarjaa ilman Clarksonia. Sittemmin ohjelman uudeksi juontajaksi paljastui Chris Evans.

Evans on parhaillaan lomailemassa Barbadoksella, jossa hän oli eilen mukana sankariteossa. Juontaja oli kävelemässä rauhallisesti rannalla, kun iäkäs nainen joutui ongelmiin rantavedessä. Evans riensi välittömästi auttamaan naista, joka selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

Top Gear tekee paluun televisioruutuihin 16 jakson tuotntokauden merkeissä BBC2-kanavalla 8. toukokuuta 2016. Ohjelman sisältö tulee olemaan aikaisempaa kansainvälisempää, sillä sarjaa kuvataan myös esimerkiksi Yhdysvalloissa. Evans ei vielä paljastanut kenen kanssa hän tulee Top Gearia jatkossa juontamaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash