Idiootti ryhtyi ryöstäjäksi – käsittämätön moka narautti heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti ihmiskunnan vähä-älyisintä sarjaa, mistä saadaan tasaisin väliajoin rajattomasti uusi todisteita. Tuoreimmassa esimerkissä 18-vuotias teinipoika Victor Almanza-Martinez päätti ryhtyä ryöstäjäksi, mutta osaaminen ei aivan riittänyt menestykseen.

Kalifornian Castrovillessä tapahtuneessa välikohtauksessa Almanza-Martinez päätti tehdä Pacific Grovessa aseellisen ryöstön. Hän kaappasi pysähtyneen henkilöauton aseella uhaten, eikä päästänyt auton omistajaa ulos autosta. Sen sijaan nuori mies päätti poseerata uhrinsa kanssa Snapchat-kuvassa.

Kuva päätyi saman tien viranomaisille ja Almanza-Martinez pidätettiin. Nyt hän odottaa vangittuna oikeudenkäyntiä 140.000 dollarin takuita vastaan. Hän tulee saamaan syytteet aseellisesta törkeästä ryöstöstä, kidnappauksesta, varastetun omaisuuden hallussapidosta, ehdonalaisen rikkomisesta ja jengiväkivallasta.