Mäyräkoira puettiin sotilaaksi – hulvaton näky talvipakkasessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pukeutuminen naamiaisasuun ei ole vain ihmisten huvittava tapa juhlia pyhäpäiviä, vaan myös lemmikeille on suunniteltu mitä hassuimpia asukokonaisuuksia. Stara kertoi kaksi vuotta sitten Crusoe-mäyräkoirasta, josta tuli nettijulkkis hauskojen rooliasujensa ansiosta.

Nyt Crusoe on iskenyt jälleen, kun se on puettu talvipakkasten kunniaksi sota-asuun. Lumihangessa seikkaileva lemmikkikoira on hulvaton näky, kun se juoksee talvimaisemassa ase kädessään.

Crusoen asut on räätälöity koiran mittoihin ja sen sijaan, että koiralla näyttäisi olevan niissä epämiellyttävä olo, näyttää koira viihtyvän asuissa. Huumorintajuiset omistajat ovat kirjoittaneet lemmikkiblogia, jonne he ovat lisäilleet koirastaan kuvia. Blogin on ollut suuri menestys ja se on valittu parhaaksi lemmikkiblogiksi. Nykyään sivusto toimii Crusoen fanisivustona nimellä Crusoe the Celebrity Dachshund.