Suomalaisnäyttelijät kansainvälisessä TV-sarjassa – tässä upea maistiainen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset ovat viime kuukausina ihmetelleet miksi suomalaiset näyttelijät Jasper Pääkkönen ja Peter Franzen ovat kasvattaneet itselleen muhkeat parrat. Nyt syy miesten muodonmuutokseen nähdään konkreettisesti, kun kanadalais-irlantilaisen Viikingit-televisiosarjan neljännen tuotantokauden uusi traileri on julkaistu verkossa.

Pääkkönen ja Franzen nähdään historiallisen televisiosarjan neljännellä tuotantokaudella. History-televisiokanava on esittänyt Michael Hirstin käsikirjoittamaa sarjaa huhtikuusta 2013 saakka. Neljäs tuotantokausi sisältää 20 jaksoa ja se saa ensi-iltansa History-kanavalla 18. helmikuuta jaksolla A Good Treason. Sarjan kolmannella tuotantokaudella sillä oli Yhdysvalloissa keskimäärin 2,5 miljoonaa katsojaa.

Neljännen kauden ensimmäinen maistiainen julkaistiin Comic-Con -tapahtuman yhteydessä jo viime vuoden heinäkuussa.