Jennifer Lopezin muodot uhmasivat painovoimaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jo 1990-luvulta menestyksekästä uraa tehnyt Jennifer Lopez tunnetaan laulajana, näyttelijänä ja tanssijana. Jennifer lähestyy jo 50. ikävuottaan, mutta hän ei osoita ulkoisesti juurikaan ikääntymisen merkkejä.

Tästä saatiin taas eilen konkreettinen osoitus, kun Jennifer Lopez oli vierailemassa Los Angelesissa kuvattavassa Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Upea latinotähti saapui paikalle tiukassa valkoisessa asussa, joka teki kunniaa hänen kurvikkaalle vartalolleen.

Laulamisen ohella Jennifer Lopez on ehtinyt keskittyä viime aikoina myös näyttelemiseen. Tänä vuonna tähti nähtiin The Boy Next Door -trillerissä, ja ensi vuonna hän tähdittää puolestaan NBC-kanavan Shades of Blue -poliisisarjaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash