Pikkuleijona ihastutti Ruotsin televisiossa – sujuvasti ruotsiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Pikkuleijonat tekivät eilen historiaa tarjoamalla yhden jääkiekkohistorian huikeimmista MM-finaaleista, joka päättyi lopulta kaikeksi onneksi Suomen maailmanmestaruuteen. Aiemmin kiekkotähti Puljujärvi antoi Ruotsin televisiolle haastattelun pääosin suomeksi.

Nyt Espoon Bluesin A-juniorien pelaaja Kasper Björkqvist on puolestaan ihastuttanut Ruotsin televisiossa antamalla haastattelun TV4-kanavalle rennosti toisella kotimaisella. Haastattelu tehtiin ilmeisesti pian kolmannen erän ja Venäjän lähes traagisen tasoitusmaalin jälkeen. Hetkeä myöhemmin Suomi varmisti mestaruutensa.

Björkqvist deppar inte! Så ska det låta när man går för guld.

Julkaissut TV4 Sport 5. tammikuuta 2016

Katso video tästä.