Rob Kardashian sai elämänsä tarjouksen – sata tonnia ja terveyden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Masentunut, lihonut ja vastikään diabetekseen sairastunut Rob Kardashian on kaikkea muuta kuin glamourista ja jetset-elämästä nauttivat perheenjäsenensä. Nyt Robille on tehty tuntuva tarjous laihduttamisesta ja terveenä pysymisestä.

Five Hour Diabetic -niminen yhtiö on tarjonnut Rob Kardashianille 100.000 dollaria siitä, että mies suostuisi yhtiön mainoskasvoksi ja keulakuvaksi. Yhtiön mukaan heidän pääasiallinen tarkoituksensa on auttaa Robin kaltaisia ihmisiä saamaan elämänhallintaa oikeanlaisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan avulla, TMZ kertoo.

Yhtiö on lähettänyt Robi Kardashianille kirjeen, jossa he kertovat miehen fanien haluavan hänet takaisin elämisen makuun ja hoikkaan ulkonäköön. Hänelle luvataan mahdollisuus toimia miljoonien kakkostyypin diabetesta sairastavien ihmisten inspiraationa.

Yhteistyön alettua Rob toimisi yhtiön kasvoina sosiaalisessa mediassa ja saisi elinikäisen jäsenyyden ravinto-ohjeita ja lääketiteellistä konsultointia varten. Rob ei ole vielä vastannut tarjoukseen.