Anna Abreu ja Juulia rannalla – upea bikinikuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen tuore laulajatähti Juulia on tullut monille radiokuuntelijoille tutuksi Vakavaa-esikoisinglellään. Kuvankaunis nuori poptähti lomailee parhaillaan Sri Lankassa huippusuositun ystävänsä ja kollegansa kanssa.

Juulia on nimittäin saanut seurakseen aurinkolomalle Anna Abreun, joka nauttii Suomen pakkasten sijaan polttavasta auringonpaahteesta Sri Lankan rannoilla yhdessä Juulian ja aviomiehensä Lauri Heiskarin kanssa.

Popparit nähdään nyt bikineissä Juulian eilen Instagramissa julkaisemassa valokuvassa, joka on ikuistettu Ahangama Beachilla. Ranta tunnetaan erityisen kauniina paikkana ja lisäksi myös hyvänä surffauskohteena.

??#feelingit #srilanka

Kuva, jonka Juulia (@oonjuulia) julkaisi

Kaks jeijjolaa puuttuu välistä ?????☀️?#veijolageenit #menettelee #srilanka

Kuva, jonka Juulia (@oonjuulia) julkaisi

Happy new year❤️

Kuva, jonka Anna Abreu (@annaabreuofficial) julkaisi

Paradise??

Kuva, jonka Anna Abreu (@annaabreuofficial) julkaisi

#huge #buddha

Kuva, jonka Anna Abreu (@annaabreuofficial) julkaisi