Uskomaton kahvipöytä – kuin Inception-elokuvasta!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien mieliin on varmasti jäänyt Christopher Nolanin Inception -elokuvan kohtaus, jossa kokonainen kaupunginosa näyttää taittuvan taivasta kohti. Nyt some-käyttäjien ihastusta on herättänyt kahvipöytä, joka muistuttaa kyseisestä kuuluisasta elokuvakohtauksesta.

Kyprokselta kotoisin oleva suunnittelija Stelios Mousarris on luonut pöydän, joka muistuttaa sisäpuoleltaan taitettua kaupunkia pilvenpiirtäjineen.

Puuta ja terästä oleva pöytä on valmistettu Mashable-sivuston mukaan 3D-tulostinta apuna käyttäen. Monet toivoisivat varmasti voivansa hankkia näyttävän pöydä omaan olohuoneeseensa, mutta valitettavasti huonekalua ei näillä näkymin tulla valmistamaan massatuotantona.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat