Orange Is The New Black -pari ei piilotellut lesborakkautta rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksinoikeudella Netflix-televisiopalvelulle tehtävä menestyssarja Orange Is The New Black on tarjonnut miljoonille katsojille herkullisia käänteitä, joista osa perustuu tositapahtumiin. Sarjan kirjoittaja Lauren Morelli jätti taannoin aviomiehensä ja ryhtyi lesbosuhteeseen sarjan tähden kanssa.

Nyt Lauren Morelli ja sarjassa Pousseyn roolia näyttelevä Samira Wiley ovat suunnanneet Havaijille rantalomalle, jossa he eivät edes yritelleet piilotella lesborakkauttaan kuvaajilta ja silminnäkijöiltä. Bikineihin sonnustautuneet neitokaiset kuhertelivat rannalla avoimesti.

Käsikirjoittaja Lauren Morelli sai vahvistuksen homoseksuaalisesta suuntautumisestaan kirjoittaessaan lesbokohtausta sarjaan.

– Huomasin kirjoittaneeni siihen suuren määrän omia mielihalujani ja samalla huomasin miltä oma tulevaisuuteni tulee näyttämään. Huomasin homoseksuaaliuteni syksyllä 2012, kun olin ensimmäisiä päiviä kuvauspaikalla, Morelli kertoi Mic-lehdelle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash